PEC-spits Slobodan Tedic is tijdens de thuiswedstrijd tegen Willem II (0-0) te snel voor Jordens Peters en Pol Llonch. In Tilburg ontbreekt de Servische spits. Net als Mustafa Saymak is hij geblesseerd.
Volledig scherm
PEC-spits Slobodan Tedic is tijdens de thuiswedstrijd tegen Willem II (0-0) te snel voor Jordens Peters en Pol Llonch. In Tilburg ontbreekt de Servische spits. Net als Mustafa Saymak is hij geblesseerd. © BSR Agency

Willem II is voor PEC de ideale tegenstander om de nare smaak van zaterdag weg te spoelen

PEC Zwolle wil morgen tegen Willem II (20.00 uur) de vieze smaak wegspoelen die het overhield aan de collectieve wanprestatie van afgelopen zaterdag tegen Fortuna Sittard (0-2). En dat kan ook, meent PEC-trainer John Stegeman. ,,In de heenwedstrijd hadden we ze al in een nekklem.”

 1. PEC-voorzitter Adriaan Visser wil overheidsgarantie bij verkoop seizoenkaarten en sponsorpakketten
  PREMIUM

  PEC-voorzitter Adriaan Visser wil overheids­ga­ran­tie bij verkoop seizoen­kaar­ten en sponsorpak­ket­ten

  Om het risico bij zowel club als fans en sponsors weg te halen, kwam PEC Zwolle-voorzitter Adriaan Visser onlangs met het idee seizoenkaarten en sponsorpakketten te verkopen met een overheidsgarantie voor compensatie. Inmiddels is het plan geadopteerd door de Eredivisie CV (ECV) en voetbalbond KNVB en lijkt het aan te slaan bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). ,,Dit zou voor zoveel rust zorgen.”
 1. Coronaproof buitensporten tijdens evenement in Apeldoorn
  Play

  Corona­proof buitenspor­ten tijdens evenement in Apeldoorn

 2. 'Slot zou gek zijn als hij afscheid neemt van Toornstra'
  Play

  'Slot zou gek zijn als hij afscheid neemt van Toornstra'