Volledig scherm
Yvette van Daelen in een loopduel met Marjolijn van den Bighelaar (Ajax). De verdedigster blijft voor PEC Zwolle spelen. © Orange Pictures

Yvette van Daelen blijft PEC Vrouwen trouw

Verdediger Yvette van Daelen speelt in ieder geval nog één seizoen bij PEC Zwolle Vrouwen. Haar aflopende contract is verlengd.

Van Daelen (22) is een ervaren speelsters in de Zwolse selectie, met 118 wedstrijden in de eredivisie achter haar naam. 

Leonie Vliek (17), Lotte Morsink (19) en Kely Pruim (18) hebben hun eerste contract getekend bij PEC Zwolle. Pruim, een middenvelder, wacht nog op haar debuut. De verdedigers Vliek en Morsink hebben de eerste speelminuten in de eredivisie al achter de rug. 

  1. Zoenoffer voor supporters PEC Zwolle: busrit en catering op kosten van Ajax

    Zoenoffer voor supporters PEC Zwolle: busrit en catering op kosten van Ajax

    Supporters van PEC Zwolle worden door de directie van Ajax getrakteerd op een gratis busreis met catering. Deze geste is bedoeld als genoegdoening voor de verplaatsing van de wedstrijd Ajax - PEC Zwolle naar woensdag 13 maart. ,,Het is niet meer dan een pleister op de wonde’’, verzucht Freddy Eikelboom, voorzitter van de Supportersclub PEC Zwolle. ,,Wij zien liever dat de oorspronkelijke wedstrijddatum wordt hersteld.’’
  2. Jaap Stam vindt verplaatsing Ajax-PEC belachelijk: Topclub moet dit gemakkelijk kunnen bolwerken

    Jaap Stam vindt verplaat­sing Ajax-PEC belache­lijk: Topclub moet dit gemakke­lijk kunnen bolwerken

    Jaap Stam vindt dat de KNVB een belachelijk besluit heeft genomen met de verplaatsing van het eredivisieduel tussen Ajax en PEC Zwolle naar woensdag 13 maart, waardoor zijn selectie in een week tijd drie wedstrijden voor de kiezen krijgt. ,,Dat wij ons goed moeten kunnen voorbereiden, gaat iedereen aan voorbij. Een topclub als Ajax heeft het budget om hier rekening mee te houden.”