Volledig scherm
FC Utrecht-doelman Jeroen Zoet stond Dennis Johnsen op zijn enkel vrijdag, waardoor de aanvaller van PEC Zwolle maandag op de training ontbrak in Wijthmen. © ANP Sport

Zieke Stegeman, geblesseerde Johnsen en comeback Van Polen bij PEC Zwolle

VIDEOZonder trainer John Stegeman, aanvaller Dennis Johnsen en routiniers Bram van Polen en Etiënne Reijnen is PEC Zwolle in Wijthmen begonnen aan de voorbereiding op het uitduel met Willem II.

Meest opvallende afwezige maandagmorgen was Stegeman. De hoofdtrainer lag met griep op bed, meldde assistent-trainer Gert Peter de Gunst, die de honneurs waarnam op het natuurgras van vierdeklasser VV Wijthmen.

Johnsen bleef vanwege enkelklachten binnen. Die liep de Noorse aanvaller op na een duel met Jeroen Zoet in het competitieduel met Utrecht (3-3) vrijdag. De van PSV gehuurde doelman stond Johnsen daarbij op de voet (foto).

Rentree

De absentie van Van Polen en Reijnen in Wijthmen is eerder goed dan slecht nieuws. De ervaren verdedigers gaan maandagmiddag wedstrijdritme opdoen bij Jong PEC, dat het opneemt tegen de beloften van Willem II. Captain Van Polen maakt in Tilburg zijn officieuze rentree nadat hij de afgelopen twee maanden herstelde van een enkelkwetsuur.