Jarni Koorman debuteerde in de laatste wedstrijd voor de coronabreak voor PEC Zwolle in de basis maar komt komend seizoen mogelijk uit voor Greuther Fürth of Go Ahead Eagles.
Volledig scherm
PREMIUM
Jarni Koorman debuteerde in de laatste wedstrijd voor de coronabreak voor PEC Zwolle in de basis maar komt komend seizoen mogelijk uit voor Greuther Fürth of Go Ahead Eagles. © BSR Agency

Zwollenaar Jarni Koorman vervolgt loopbaan mogelijk bij rivaal Go Ahead Eagles of Duitse Greuther Fürth

Jarni Koorman (21) staat mogelijk voor een pikante overstap. De middenvelder, die in de laatste wedstrijd voor de coronabreak zijn basisdebuut maakte voor PEC Zwolle, is nadrukkelijk in beeld bij Go Ahead Eagles als versterking. Ook 2. Bundesligaclub Greuther Fürth heeft concrete interesse.

 1. Marcel Boudesteyn wacht cruciale fase met PEC Zwolle: ‘We moeten terug naar de basis’
  PREMIUM
  interview
  1

  Marcel Boudesteyn wacht cruciale fase met PEC Zwolle: ‘We moeten terug naar de basis’

  Slecht voetbal, tegenvallende resultaten, veel onrust. Marcel Boudesteyn (50) stapte begin november niet op het meest ideale moment in bij PEC als algemeen directeur. Hoe anders is de situatie een halfjaar later. De Zwollenaren pakken niet alleen punten, maar zijn tevens terug in de race. Al blijft de financiële situatie broos. ,,Daarom kunnen we niet op deze manier blijven doorgaan.”