Luister | Dode in Apeldoorn is een vrouw | Vlammenzee in Genemuiden

Dagelijks praat onze virtuele nieuwslezeres je bij over het nieuws uit onze regio en daarbuiten. Luister hierboven naar het Stentor nieuws van vrijdag 24 april.

  1. Luister hier naar alle afleveringen van podcast De moord op de duivenmelker

    Luister hier naar alle afleverin­gen van podcast De moord op de duivenmel­ker

    Henk Gerritsen leefde voor de duivensport. Maar het werd uiteindelijk zijn dood. Op maandagavond 30 maart 1998 werd de duivenmelker uit Wenum Wiesel bij Apeldoorn dood gevonden in zijn slaapkamer, met drie kogels in zijn borst. De zaak werd nooit opgelost. Caspar van Oirschot en Berendien Tetelepta duiken in de nooit opgeloste moordzaak én in de duivenwereld, en ontdekken al snel dat het geen omgeving is met uitsluitend lieve opa’s die bij het duivenhok wachten op hun terugkerende vogel. Het is er één van grote sommen geld, fraude en criminaliteit. Alle afleveringen van deze podcast verschijnen zaterdag 19 februari en zijn een productie van het AD en aangesloten regiokranten.
  2. Luister hier naar alle afleveringen van podcast De zwarte dag van Hans

    Luister hier naar alle afleverin­gen van podcast De zwarte dag van Hans

    De Zwarte dag van Hans is een onderzoek naar de schimmige dood van een oud-inlichtingenmedewerker. Journalist Koen Voskuil probeert met een team van deskundigen antwoorden te vinden op vragen als: Wat deed een voortvluchtige oplichtster in zijn huis? Wanneer en hoe is Hans van de Ven overleden? En welke zakelijke belangen speelden een rol? Deze podcast verschijnt elke week en is een productie van het AD en aangesloten regiokranten.