Luister | Verdachte opgepakt voor brandstichting Wanneperveen en Raalter bedrijven stappen naar de rechter

Dagelijks praten we je bij over het nieuws uit onze regio en daarbuiten. Luister hieronder naar het Stentor nieuws van woensdag 22 september. 

 1. Luister hier naar alle afleveringen van podcast De moord op de duivenmelker

  Luister hier naar alle afleverin­gen van podcast De moord op de duivenmel­ker

  Henk Gerritsen leefde voor de duivensport. Maar het werd uiteindelijk zijn dood. Op maandagavond 30 maart 1998 werd de duivenmelker uit Wenum Wiesel bij Apeldoorn dood gevonden in zijn slaapkamer, met drie kogels in zijn borst. De zaak werd nooit opgelost. Caspar van Oirschot en Berendien Tetelepta duiken in de nooit opgeloste moordzaak én in de duivenwereld, en ontdekken al snel dat het geen omgeving is met uitsluitend lieve opa’s die bij het duivenhok wachten op hun terugkerende vogel. Het is er één van grote sommen geld, fraude en criminaliteit. Alle afleveringen van deze podcast verschijnen zaterdag 19 februari en zijn een productie van het AD en aangesloten regiokranten.
 2. Nieuwe podcast over mysteries Het Ronde Huis in Nunspeet
  trailer

  Nieuwe podcast over mysteries Het Ronde Huis in Nunspeet

  Occultisme, kindermoorden, orgies met hooggeplaatste lieden; de complotten die over het Ronde Huis in Nunspeet gaan zijn even fascinerend als krankzinnig. In de nieuwe podcastserie van de Stentor gaat verslaggever Emma Somsen op zoek naar alle verhalen, en probeert ze antwoord te geven op de vraag waarom complotdenkers over de hele wereld zich hierin vastbijten. Podcast Het Ronde Huis is te beluisteren vanaf 26 december via onder andere de site van de Stentor en Spotify. Met hier alvast de trailer!