AP
Volledig scherm
PREMIUM
© AP

Als het aan hoofd Raad van State lag, had Amalia er niet gezeten

Elke week schrijft politiek verslaggever Hans van Soest over wat er speelt in Den Haag in Onder Politici. Deze week: een ongemakkelijke week voor Thom de Graaf.

10 reacties

 • B Zieleman

  1 maand geleden
  Jullie hebben allemaal gelijk....zucht....
 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Ik vind het goed dat Amalia er bij zit,ik stel me voor dat zoals overal het bij erbij zitten de eerste stap is naar er bij horen en voorzichtige deelname
 • Jan Willemsen

  1 maand geleden
  Er moet wat te zeuren zijn. Welkom prinses van Oranje
 • B. Veerman

  1 maand geleden
  @Schinkel, al was een president 10 keer zo duur, een president zou er recht op hebben in tegenstelling tot deze familie van bijstandstrekkers. Een president is overigens veel goedkoper, je hoeft zijn familie niet te ondersteunen, hij kan gewoon Balkenende norm verdienen en hij zal gewoon belasting betalen in tegenstelling tot dit archaïsche clubje.
 • JM SCHINKEL

  1 maand geleden
  Willem ter Kulve , Hier zie je nog wat van . Van het geld van uitkeringen van 250 000 werklozen terwijl er een gebrek aan arbeidskrachten is en we die uit het buitenland moeten halen ( wat van bepaalde mensen ook niet mag ) , zien we nooit wat . En presidenten die na 4 jaar verdwijnen. en ook betaald en in leven gehouden moeten worden , zijn minstens net zo duur. En ze brengen mooi wat binnen op een reis staatsiebezoek met handelscommissie .