BBB-leider Caroline van der Plas toen ze aankwam op het Binnenhof op 18 maart 2021, de dag na de parlementsverkiezingen, waar zij één zetel behaalde.
Volledig scherm
PREMIUM
BBB-leider Caroline van der Plas toen ze aankwam op het Binnenhof op 18 maart 2021, de dag na de parlementsverkiezingen, waar zij één zetel behaalde. © EPA

BBB opent de boeken: ‘Als vleesverwerker Vion met een ton komt, stort ik het meteen terug’

Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging is helemaal klaar met de aantijgingen dat ze zou worden betaald door de landbouwlobby. BBB opent de boeken en de bankrekeningen. 

16 reacties

 • Eric Moll

  1 maand geleden
  Elke politieke partij die de gevestigde orde voorbijstreeft wordt door hen als een 'gevaar' gezien. Hun succes kost hen zetels. Ongeacht de boodschap, de oprechtheid ervan, integriteit van personen, bereikte resultaten, vindt de gevestigde orde op zo'n moment haast elke aantijging, beschuldiging, vuige moddergooipraktijk geoorloofd. Daar zien we nu de voorbeelden van. Dat ze zich presenteren als totale rotte mispels deert ze niet, zolang ze na verkiezingen, via coalities, weer macht uitoefenen.
 • G. Schoonewille

  1 maand geleden
  Beste Eekhoorn, Ook op deze site valt de bevestiging te lezen dat zelfs de metingen de laatste 3 jaar niet geactualiseerd zijn voor het platteland. Succes mevr. http://v.de Plas en Dhr. Omzigt . Trouwens ,hoe zit het met de stikstof en fijnstof verspreiding langs de snelweg en dan doel ik op de ellenlange diesel -vrachtwagentreintjes met de helft lege trailers ! https://www.cbs.nl/nl-nl/dossier/dossier-stikstof/stikstof-in-het-oppervlaktewater
 • G. Schoonewille

  1 maand geleden
  Beste Eekhoorn, Inderdaad, hoe creëren we verwarring als cijfers en metingen elkaar tegen spreken! Het meest bizarre is dat politici cijfers gebruiken die in hun eigen straatje passen en het totale praktische beeld ondermijnen.
 • Gé de Leeuw

  1 maand geleden
  Ben blij dat er nog zulke mensen in de kamer zitten zoals van de Plas of Omzigt. Mensen die nog snappen wat er werkelijk speelt in NL. Als je deze 2 nou eens samenvoegt!
 • Eenkhoorn

  1 maand geleden
  G. Scho wat wil je met die link aangeven dan ? Ik haal er uit dat er helemaal niet een groot stikstof probleem is