Caroline van der Plas na gesprek met Rutte: ‘Situatie is onhoudbaar, ik verwacht verkiezingen’

met videoBBB-voorvrouw Caroline van der Plas denkt niet dat het kabinet het einde van het jaar haalt. Bij regeringspartijen VVD en CDA bespeurt zij wel enige bereidheid om met haar mee te bewegen in het stikstofdossier, maar ze verwacht dat D66 ‘de poot stijf houdt’.

45 reacties

 • M.H. van den Brink

  2 maanden geleden
  F. Post, als deze regering nu eens zou beginnen met oplossen van het Toeslagenschandaal en de door haar veroorzaakte puinhoop in Groningen en de ongegronde belofte aan boeren dat zij geen vergunning nodig hadden, dan zou dat misschien het begin van herstel van vertrouwen kunnen zijn. Roepen dat een partij met 1 zetel in de Tweede Kamer problemen moet oplossen die Rutte in 12 jaar heeft laten liggen is wel heel ongeloofwaardig.
 • F. Post

  2 maanden geleden
  Uitgaande dat er verkiezingen gen komen wie gaan dan die stoeltjes bezetten voor de BBB ?? En nog wat sympathiseren met boeren is nog wat andere dan bijvoorbeeld asielzoekers beleid oplossen en meer belangrijke zaken , maar daar hoor ik deze mevrouw niet over. Kortom een 1 dags vlieg.
 • Henk Huiskamp

  2 maanden geleden
  Ik zag wat reacties van u in de Gelderlander 13-08-22.. mhhh..niet mis.
 • M.H. van den Brink

  2 maanden geleden
  Ik ken redelijk wat partijen die het naar het hoofd is gestegen en daar nu de vruchten van plukken. Blijkbaar hebben de andere partijen in de afgelopen jaren niet laten zien, of onvoldoende laten zien aan de bewoners dat zij een provincie kunnen besturen en daarom is BBB in ALLE provincies de grote winnaar.
 • Henk Huiskamp

  2 maanden geleden
  @mevr.Daenen, ik heb mevr van der Plas nog niet op een onverantwoorde uitspraak kunnen verrassen. Ik wil u wel aan een boek vol Vvd uitspraken herinneren. Ik vind overigens uw vergelijk met een olifant redelijk asociaal.dat levert gekwetste gevoelens op