CDA-leider Hoekstra: ‘Memo Omtzigt is heel vervelend en ook echt beschadigend’

Video'sCDA-leider Wopke Hoekstra noemt de inhoud van de explosieve memo van partijgenoot Pieter Omtzigt ‘heel vervelend en ook echt beschadigend’. ,,Er worden allemaal mensen met naam en toenaam genoemd. Dit roept heel veel vragen op.’’

8 reacties

 • Hans Invernizzi

  1 maand geleden
  Grobben. Boeiende gedachtengang. Dus de media maken het CDA kapot door te berichten over de brisante notitie van Omtzigt en de reactie van Hoekstra daarop? Ik had eerder het idee dat de media hun werk uitstekend doen en dat het CDA ten onder dreigt te gaan aan broedertwisten. Niet de boodschapper de schuld geven van de boodschap. Dat slaat al nergens op sinds de oude Grieken daar een slechte gewoonte van maakten.
 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Ga Hoekstra,je bent de echte looser,en zeker niet Omzigt,
 • Grobben

  1 maand geleden
  Het eerste is, waar zit dat lek? Dit memo hoorde (voorlopig) niet in de publiciteit te komen en zoals het tegenwoordig gaat, het CDA wordt langzaam kapot gemaakt door wat zich jounalistiek noemt. Verder had Hoekstra i.p.v. beschadigend kunnen zeggen: dit is opbouwende kritiek van Omzicht. We kunnen hier veel wijze lessen uit trekken. Het zijn lessen voor de gehele top van het CDA. En niet alleen maar jezelf verdedigen, maar trek je de kritiek echt aan en doe er wat mee !!
 • Martin d’ Ancona

  1 maand geleden
  CDA-leider Hoekstra: ‘Memo Omtzigt is heel vervelend en ook echt beschadigend’. Dit zegt dus veel over Hoekstra zelf! In plaats van dat hij zichzelf, of ook namens het CDA, rot schaamt wat er allemaal is gebeurt, heeft hij het over de gevolgen van het uitkomen van de waarheid (ook nog na alles wat hiervoor is uitgelekt).
 • henk hartog

  1 maand geleden
  Ach, de hoogste tijd voor de grote schoonmaak in Denhaag