‘Crisis? Nee hoor’, kabinet heeft wel een idee waar onvrede van de kiezer vandaan komt

Update met videoHet mocht vooral geen crisisoverleg heten, maar de top van het kabinet was dinsdagavond bijeen om een ‘antwoord’ te vinden op de verkiezingswinst van BBB. Die heeft brede onvrede bij de kiezer zichtbaar gemaakt, denken de ministers.

16 reacties

 • G. Buter

  2 maanden geleden
  Het enige streven van Rutte is om minister president te blijven. De rest is bijzaak.
 • Arend Van Faassen

  2 maanden geleden
  Marianne Klaasen even ervan uitgaande dat de prognoses 1e kamer kloppen, dan blijkt dat zowel rechts als links ongeveer even groot blijven. Er is wel een verschuiving tussen partijen, maar niet echt tussen de blokken. Hooguit 1 of 2 zetels tgv rechts, als je 50÷ en OSF bij rechts telt.
 • Elly Verrips

  2 maanden geleden
  Ik begin steeds meer hekel aan die man te krijgen.
 • Eric Moll

  2 maanden geleden
  Als je niet om je heen kijkt, géén notulen van het overleg maakt dat JIJ voorzit, alles wat geld kost over de schutting van gemeenten gooit, alles weglacht onder het mom dat de markt het wel regelt, 1 miljoen armen je niet wakker laten worden, je bijna vaker in Brussel bent dan hier, luisteren een onbekend begrip is en ineens, nu BBB groter is dan jezelf, je nu wakker schrikt en weet waar 'de onvrede van de kiezer' vandaan komt, wat heb je dan sinds 2010, behalve snurken, eigenlijk gedaan??
 • Marianne Klaasen

  2 maanden geleden
  @ Arend van Faassen, volgens mij heeft links niet echt gewonnen. Het is in ieder geval duidelijk dat de mensen schoon genoeg van het huidige beleid in Den Haag hebben en vooral het weg kijken van de grote problemen, waar Nederland mee worstelt. De belastingbetaler draait overal voor op. Nog even en dan moet je werken totdat je er dood bij neervalt in plaats van met pensioen op je 67e. En dit alles vanwege het smijten met geld voor alle linkse hobby's.
 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.