D66 door het stof om affaire-Van Drimmelen, maar partijtop blijft aan: ‘Niet doorgepakt, dat neem ik mezelf kwalijk’

met video'sNa dagen radiostilte reageert de partijtop van D66 nu alsnog op de onthulling dat cruciale informatie rond de affaire-Van Drimmelen een jaar lang geheim bleef. Kaag en het partijbestuur bieden excuses aan, maar vinden dat ze kunnen aanblijven. ‘Ik heb niet doorgepakt, dat neem ik mezelf kwalijk'. 

11 reacties

 • Robbert Scholten

  3 maanden geleden
  Typisch d66,ze doen weer mee en weer heb ik er een hard,hoofd in,komt ook door de ongelooflijk onsympathieke kaag,beetje wereldvreemd en arrogant,op zich wel een leuke eigenschap als dat bij je past en als je wat voorstelt cq wat te melden hebt en bij kaag eb ik dat idee niet
 • B Zieleman

  3 maanden geleden
  Als mevrouw Kaag nou geliefd zou zijn bij de bevolking, maar het tegendeel is waar. De Hiawatta's van dit kabinet liegen er op los, houden dingen verborgen, maar ze komen er verdorie allemaal mee weg! Eén keer zou nog vergeven kunnen worden, maar elke keer is het weer raak. Plaat voor je kop en doodgewoon doorgaan! Niet normaal dit!!!
 • Eric Moll

  4 maanden geleden
  Het zou interessant zijn te weten wanneer D66 besloot het rapport in 2 delen te splitsen. Want dát lijkt het moment waarop het liegen en bedriegen begon. Een écht integere partij zou bij een schandaal als dit volledige openheid van zaken geven, zeker als ze gewend zijn ánderen bij voortduring de maat te nemen. D66 toont aan tot de vuigste politieke kliek te behoren die je maar bedenken kunt, geheel in lijn met de 'grote leermeester' de VVD. Duidelijk is ook dat men schijt aan de kiezer heeft.
 • Harold de Vreden

  4 maanden geleden
  Diep en diep triest dat Kaag gewoon op haar stoel blijft zitten , haar eigen belang gaat boven alles, dat de leden van D66 dit accepteren is mij een raadsel . Hiervoor is maar één oplossing , snel wegwezen Kaag , je maakt meer kapot dan je goed doet voor de mensen en het land.
 • M.H. van den Brink

  4 maanden geleden
  Jos Zoet, de Bijelse tekst zegt dat je geen NIEUWE wijn in OUDE zakken moet doen. Nieuwe wijn gist nog wat door. Dat geeft spanning en daar kan een oude zak, gemaakt van een geiten- of schapenvel niet tegen. Een nieuwe bestuurscultuur invoeren zonder een organisatie die daarop is voorbereid of bereid is om die ook echt in te voeren is gedoemd te mislukken. Dan moet soms de bezem er flink door en dan kun je geen vriendjes de hand boven het hoofd houden.