De Jonge over drukte voetbalstadions: ‘Staantribunes dicht, hossen op een kluitje moet klaar zijn’

VIDEOHet ging iets beter met de naleving van coronaregels in voetbalstadions maar nog altijd is het in sommige vakken te druk. Daarom moeten staantribunes dicht, ook moeten seizoenkaarthouders beter verspreid worden. Burgemeesters gaan morgen in overleg met de profclubs in hun regio. ‘Dat hossen op een kluitje moet afgelopen zijn'.

7 reacties

 • H. Vloedhaven

  2 jaar geleden
  Max Verstappen wint misschien de F1 race in Zandvoort. Dan moet iedereen blijven zitten op de tribune Dat Max wint is goed mogelijk en realistisch maar dat iedereen dan blijft zitten is onmogelijk en onrealistisch. Waar blijft de realiteit bij dit soort beslissingen. Dan kun je alles wel dicht doen en dit is niet afhankelijk van zit of sta-plaatsen. Dit is emotie die bij sport hoort en en dus ook bij ons leven.
 • Johan Vahl

  2 jaar geleden
  Dus je mag pas met corona bewijs het stadion in? Dus als je getest of ingeënt bent. Dan zijn er toch geen maatregelen nodig, op deze manier blijf je de maatregelen in stand houden.
 • Adrie Jehee

  2 jaar geleden
  Jammer dat mensen het nodig vinden te gaan schelden en ontkennen dat we met een pandemie te maken hebben. Je mag daar opstandig van worden, je mag boos worden, maar zeg niet dat er al 19 maanden niets aan de hand is.
 • Bep Duijm

  2 jaar geleden
  Belachelijk je kan niet verwachten dat iedereen blijft zitten onmogelijk als er een doelpunt wordt gemaakt dat heet emotie
 • henk hartog

  2 jaar geleden
  Klopt, die onzin met die corona Griepvirus duurt al 19 maanden.. Ook al 19 maanden waanzin wat wij in vele kranten zien en lezen in vele landen... Dus stop maar met deze waanzin Hugo.. Dank u