Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Joost Hoving

Er zitten gewoon fascisten in het parlement en niemand durft dat uit te spreken

columnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

11 reacties

 • Robbert Scholten

  1 jaar geleden
  Ik vind het heel goed dat mafkezen dat roepen,weet je tenminste waar de vijand zit
 • Eric Moll

  1 jaar geleden
  Hoe verwerpelijk de opmerking van Van Houwelingen ook is, moeten we ons ook realiseren dat FvD onderling kennelijk wél praat over het beginnen van zulke tribunalen. Zélf iets dergelijks bedenken zie ik Van Houwelingen niet doen, móet dus wel uit de koker van de grote goeroe komen, Baudet. Waarom vraagt niemand hem daarnaar? Als fascisme één van de drijfveren van FvD is, dan moet dat toch op alle manieren duidelijk worden? Met FvD aanspreken alsof ze stoute kleuters zijn gaan we 't niet redden.
 • Geerlings

  1 jaar geleden
  Een trieste ontwikkeling, maar nog triester dat dit soort figuren een achterban heeft die hierbij staat te juichen. Ieder gevoel van normen en waarden is ter ziele, de hardste schreeuwers krijgen de meeste aandacht en vinden bovendien dat de rest van Nederland naar hun pijpen moet dansen (hoezo doorgeschoten poldermodel). Het wordt tijd dat de politiek (en overheden) zich herpakt, zodat Nederland hopelijk weer respekt krijgt voor deze nu genante politieke show.
 • albert van der parren

  1 jaar geleden
  Die zitten in elke partij
 • Johan Faber

  1 jaar geleden
  Als de huidige voorzitter het voorbeeld is van het nieuwe leiderschap van Kaag, dan snap ik de heimwee naar mevrouw Arib of Weisglas.