Explosief memo Omtzigt is bom onder CDA én formatie

VideoCDA-Kamerlid Pieter Omtzigt vindt dat de partijtop hem heeft tegengewerkt in zijn poging om lijsttrekker te worden. In een intern memo haalt het stemmenkanon hard uit naar de lijsttrekkersverkiezing, partijfinanciën en de CDA-cultuur. De onthulling legt opnieuw een bom onder het CDA én de formatie.  

10 reacties

 • Klazien van Dijk

  4 maanden geleden
  Zo langzamerhand lijkt Omzigt al heilig te zijn verklaard. Hij is inhoudelijk waarschijnlijk erg goed maar er is meer nodig om een goed politicus te zijn. Hij is te zeker van zijn eigen gelijk. Heeft het wel over de sponsoring bij verkiezing, maar beste Pieters naam wordt ook genoemd bij mondkapjesdeal. Daarom nu dit stuk maar direct aan media doorgespeeld om aandacht te verleggen?? Mijn stem krijgt hij in ieder geval niet als je zo je eigen nest vervuild.
 • F Van Limbeek

  4 maanden geleden
  Als hetgeen wat Pieter Omzigt publiceert waar is, dan zou het zijn partij sieren de C van Christelijk en de D van Democratisch zo snel mogelijk uit hun naam te verwijderen. De manier waarop Pieter behandeld is/wordt past niet binnen de normen en waarden bij een partij die het Christen en Democratisch zijn uit wil dragen.
 • P. Bloemheuvel

  4 maanden geleden
  Omtzigt is geen politicus dat blijkt maar weer
 • J. Albers

  4 maanden geleden
  De CDA dragonders hebben sinds het samengaan van ARP, KVP en het CHU de eens zo sterke fusie van deze 3 partijen systematisch naar z’n grootje geholpen. Arrogantie, huichelarij, en achterbaks besturen hen deze christelijke alliantie gemaakt tot wat het nu is. Zondags broeders en door de week loeders. Figuren als Camiel Eurlings en zo zijn er velen, maken dat ik me schaam dat ik ooit op deze partij heb gestemd. Als figuren oprecht zijn zoals Pieter Omtzigt zou ik weer op kunnen stemmen.
 • Henk Menkveld

  4 maanden geleden
  Welke politici worden nog meer gestuurd door sponsoren ?