Partijleider Caroline van der Plas
Volledig scherm
Partijleider Caroline van der Plas © ANP

Harde clash BBB-lijsttrekker uit Deventer met Sylvana Simons, maar ‘heb geslapen als een roosje’

updateCaroline van der Plas, lijsttrekker van BoerBurgerBeweging en een van de nieuwkomers in de Tweede Kamer, is naar eigen zeggen het doelwit geworden van ‘een persoonlijke haatcampagne’. Ze laat het van zich afglijden, meldt Van der Plas vanochtend. ‘Heb geslapen als een roosje.’

13 reacties

 • A.G. de Jong

  7 maanden geleden
  Het is mij een raadsel wat die Sylvana Simons voor ogen heeft met haar partijtje. Ze is niet constructief, blaast dingen op en laat duidelijk merken dat ze zich altijd verongelijkt voelt. Maar als het verdraagzaamheid is wat ze probeert te bewerkstelligen dan bereikt ze met haar gedrag in ieder geval het tegenovergestelde, het enige wat ze doet is haat zaaien en ophitsen. Maar wat je zaait zul je ook oogsten, jammer dat ze dat kennelijk niet snapt!
 • Ans Ree

  7 maanden geleden
  Sylvana s alfabet begint bij de D van discriminatie, dat zal nooit meer veranderen , Ze is geobsedeerd, en altijd in vechthouding
 • Geert kolks

  7 maanden geleden
  Caroline houdt je sterk. Trek je niets aan van dat mormel die overal de baas wil spelen
 • Pim Willemsen

  7 maanden geleden
  Vanmiddag las ik op Twitter een bericht van Sylvana uit 2015 waarin ze het over een kromme Chinees had. Ook een oud bericht. Zullen we dat wegstrepen tegen andere tweets? Dan kan Sylvana vanaf nu zich gedragen als een kamerlid, toch?
 • Walther Woortman

  7 maanden geleden
  Uit al die haatberichten blijkt wel weer dat de zwarte mensen meer haat hebben naar de blanke mensen dan de blanke mensen naar de zwarte mensen, over discriminatie gesproken.