Hoekstra (CDA) sceptisch over samenwerking PvdA en GroenLinks in formatie

videoCDA-leider Wopke Hoekstra is sceptisch over de concessies die PvdA en GroenLinks zouden willen doen om aan te schuiven bij onderhandelingen over een nieuw kabinet. Het linkse duo lijkt bereid innig samen te werken in de formatie, om zo VVD en CDA tegemoet te komen. 

10 reacties

 • Jan Kwakkel

  2 jaar geleden
  Het CDA is de meest onbetrouwbare partner die je je kunt voorstellen. Ten tijde van de lijsttrekkersverkiezingen trok Flopke Hoekstra zich terug en won Hugo de Jonge met Omtzicht als nipte 2e. De Jonge trekt zich terug en dan is het vanzelfsprekend dat nummer 2 het wordt. Fout, Flopke wordt dan toch lijsttrekker terwijl hij niet mee wilde doen met de verkiezingen. Snapt u het nog? En nu een grote broek aantrekken en eisen stellen? Ik zou zeggen: Omtzicht smeken om terug te komen en de partij le
 • René Steman

  2 jaar geleden
  Nooit in een kabinet geloven met linkse partijen dit gaat de modale Nederlander heel veel geld kosten. Eerst de islamisering van Nederland en daarna hetverdienmodel klimaat waar niets van deugd. D’66 staat gelijk aan de NDSAP
 • Albert Rougoor

  2 jaar geleden
  Op mijn werk kan ik mijn collega's ook niet uitkiezen. Ik moet een beroepshouding tonen en zorgen voor een goede samenwerking ook met collega's die mij niet liggen. Het belang van het bedrijf staat voorop. Dus volksvertegenwoordigers gedraag je niet als kleine kinderen ( die wel, die niet) maar als volwassen personen die hun verantwoording kennen.
 • angelien mulder-hofman

  2 jaar geleden
  PvdA en gl hebben het meest verloren en schuiven nu aan, dit is niet wat Nederland wilde en ondemocratisch. De 3 grootste partijen horen eerst te onderhandelen, maar ja de 3e partij werd bij voorbaat al weg gezet en zo ook miljoenen kiezers grove schande en dan durft men ook nog te spreken van democratie. Beter zou het zijn om alsnog nieuwe verkiezingen uit te schrijven.
 • Robert Zwijnenberg

  2 jaar geleden
  Op dit moment moet het CDA juist in deze coalitie stappen anders worden ze nog meer gedecimeerd. Go Kaag!