Hoekstra wil dolgraag dat Omtzigt terugkomt bij CDA

VIDEOCDA-leider Wopke Hoekstra is niet bang dat zijn partij in tweeën zal splitsen nu het populaire Kamerlid Pieter Omtzigt voor zichzelf begint. Volgens hem blijft Omtzigt welkom bij de partij. ,,De deur staat altijd open.’’

6 reacties

 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Pieter trap er niet in, jij was de klokkenluider, maar de rechtse arroganten binnen het CDA wisten het beter, laten die zich maar bij hun VVD vriendjes aansluiten, daar passen ze precies bij, egoïsme ten top. Wij de kiezers, zullen dit nooit vergeten, jij bent de Politicus met het hart op de goede plek, laten die trieste CDA, ex collega's, maar op de blaren zitten, jij hebt jouw taak begrepen, en bent er voor het volk, en zult groot worden!! Bedankt!! Henk Koops.
 • aalt dokter

  2 maanden geleden
  Ze willen graag het "stemmenkanon " terug hebben. Wat vreemd, eerst overal voor uitmaken maar als het op trekkers aankomt mag hij weer plaatsnemen. Wat laat Wopke zich in de kaart kijken.
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Piet Lassche, Als Omzigt een eigen partij begint denk ik dat de CDA halveert. Dan ga ik ook mee. We hebben mensen in de tweede kamer nodig die doen waar ze voor gekozen zijn zoals Omzigt ,Leithen en de BBB . Stop met liegen en bedriegen doe gewoon je werk.
 • Marcel Bekhof

  2 maanden geleden
  Ja hoor nu moet Omzigt weer plaats nemen in de gelederen van de "christelijke" partij want dit kon wel eens zetels gaan kosten, en minder zetels is minder macht en daar kunnen de CDA'ers slecht tegen.
 • henk hartog

  2 maanden geleden
  Ja ja, onze schaatser klets maar wat.. Pieter richt straks een eigen partij op, zal wel fijn zijn met samenwerking met Geert en Baudet... Wie weet toch ?
 1. Pakket met injectienaald bij Tweede Kamer bezorgd, Wilders doet aangifte

  Pakket met injectie­naald bij Tweede Kamer bezorgd, Wilders doet aangifte

  Bij de Tweede Kamer is deze week een pakketje bezorgd met daarin een injectienaald en een oproep om geld te betalen. PVV-leider Geert Wilders gaat bij de politie aangifte doen van poging tot afpersing, omdat het pakket aan hem zou zijn gericht. Het Openbaar Ministerie (OM) bevestigt dat. ,,Het OM ziet dit als een bedreiging met zware mishandeling en een poging tot afpersing en pakt het op”, laat een woordvoerder aan deze site weten.