Jan Terlouw.
Volledig scherm
Jan Terlouw. © Rob Voss

Jan Terlouw (D66): ‘Waar blijft in vredesnaam een nieuw kabinet?’

De stilte rond de formatie is een doorn in het oog van D66-prominent Jan Terlouw uit Twello. Hij noemt het ‘hoogst vreemd’ dat er vijf maanden na de verkiezingen nog altijd geen zicht is op een nieuw kabinet. ,,Nederland heeft te veel urgente problemen.’’

9 reacties

 • Henk van der Meij

  2 jaar geleden
  Als Terlouw nog enige invloed heeft binnen zijn partij, zou hij mevrouw Kaag er eens op moeten wijzen dat haar vergeetachtigheid paranoïde trekken begint te vertonen. Niet de ChristenUnie maar Rutte is de veroorzaker van de demissionaire status van het kabinet. Zij heeft haar stemmenwinst te danken aan de stelligheid waarmee zij afstand nam van de VVD leider.
 • jos zoet

  2 jaar geleden
  Klimaat... Het stokpaardje van D66... Wanneer gaat het eens over de woningnood en de criminaliteit ? Of is dat niet links genoeg ?
 • René Steman

  2 jaar geleden
  Laten we hopen dat het geen kabinet wordt waar eurofielen of klimaatfanatici gaan deelnemen dat wordt de ondergang van Nederland. Een maximum vastleggen voor een baan in de politiek (Max. 8 jaar) dan hebben ze nog enige connectie met de kiezer.
 • Fred Olthuis

  2 jaar geleden
  Wat dacht je ervan Rutte vind het goed zo hij zit helemaal niet te wachten op een kabinet op links ik ben een voor stander van een nieuwe verkiezingen want zo komen ze er toch niet uit
 • R.F.J. Jansen

  2 jaar geleden
  Terlouw moet weer eens media aandacht hebben .Deze nietszeggende oude man zoekt altijd de publiciteit , maar er zit helaas voor hem niemand op zijn visie te wachten . Laat zijn partijgenoot met haar onuitstaanbare arrogante blik eerst maar eens het veld ruimen .Wij hebben behoefte aan politici die DICHT bij het volk staan en er voor willen gaan . Alstublieft nieuwe verkiezingen uitschrijven en per wet reguleren dat er geen enkele partij uitgesloten mag worden !! Dat is democratie .