Kabinet beslist: 1,5 meter verdwijnt, maar coronatoegangsbewijs wordt gemeengoed

POLLHet kabinet zet vanaf 25 september een volgende stap in het versoepelingsplan. De 1,5 meter afstandsregel stopt en in de horeca, bij evenementen en in de culturele sector wordt een toegangsbewijs verplicht. 

5 reacties

 • Willy Rouwenhorst-Hartgers

  1 maand geleden
  In Zweden zien wij bijna geen mondkapjes zelfs niet in de trein en metro en op de schepen. In hotels wordt wordt helemaal niet gevraagd of je wel of niet gevaccineerd bent. Hier geld de 2 meter afstand maar zie er weinig van.
 • Jean De la Juan

  1 maand geleden
  De maatregelen worden helemaal niet "versoepeld" als je dat denk ben je echt schizofreen
 • A.G. de Jong

  1 maand geleden
  In landen waar ook een Corona-bewijs verplicht is om ergens naar binnen te gaan zie je dat er veel valse bewijzen worden aangeschaft. Het toont aan hoe zinloos dit alles is, nog los van het feit dat gevaccineerde mensen het virus nog steeds over kunnen dragen. Maar het is de overheid dan ook niet om dit laatste te doen, maar om een impliciete vaccinatieplicht in te voeren. Maar men roept hiermee alleen maar meer weerstand op, de mensen die de prik nu niet wilden zullen dat nu ook niet doen.
 • Timo Cleton

  1 maand geleden
  Je kan altijd nog emigreren
 • E Goedhart

  1 maand geleden
  Dat hele OMT, inclusief Rutte, de Jonge en dan meteen ook maar Kaag, moeten ze een weekendje Afghanistan cadeau doen. Of op een cruise sturen met de "Never come back line".