De nieuwe terminal van Lelystad Airport.
Volledig scherm
De nieuwe terminal van Lelystad Airport. © Hollandse Hoogte / ANP

Kabinet stelt besluit opening Lelystad Airport met twee jaar uit: ‘Dit is heel mooi nieuws’

Het kabinet stelt het besluit over opening van Lelystad Airport uit tot 2024. Dat bevestigen ingewijden aan deze site. 

23 reacties

 • Andre Eggerding

  11 maanden geleden
  Ik woon bij Schiphol en vlieg binnenkort voor een weekje naar Italië. Ik heb last en profijt van het wonen bij Schiphol. Reserveer Schiphol alleen voor mensen uit de Randstad. Als Flevoland ,Gelderland en Overijssel Flevoland dicht willen houden moet er een verbod komen voor Schiphol voor inwoners uit die provincies.
 • F. Post

  11 maanden geleden
  Wat een geld verspilling gooi open die handel ideaal voor de mensen uit omgeving. En ja waar zijn nu geen tegenstanders van.
 • Hans Keuper

  11 maanden geleden
  Fantastisch nieuws, inderdaad! Op deze manier en in deze mate 'vliegen' is volstrekt achterhaald, niets anders dan 'brood en spelen' om het afgepeigerde volk zoet te houden. Boeren weg (vanwege het #Stikstofcomplot) en vliegen promoten? De wereld op z'n kop. Veel mensen moeten eens goed gaan nadenken - indien daartoe in staat!
 • Robbert Scholten

  11 maanden geleden
  Ik vind het zeldzaam stom om Lelystad niet officieel te openen voor toerisme,het is echt dorps gedacht,de wereld zelfs nl staatniet stil,mobiliteit neemt niet af en brandstoffen worden schoner en de economie is booming al is dat niet altijd,
 • evert koekkoek

  11 maanden geleden
  Onjuiste stikstofberekeningen blijven er altijd. Ook over twee jaar zullen de berekeningen niet kloppen. Omdat normen niet bekend zijn en niet gevalideerd zijn, wordt bij alle stikstofberekeningen of het gaat om de luchtvaart of agrarische industrie of mobiliteit, op grote schaal gebruik gemaakt van sjoemelsoftware. Berekeningen zijn gebaseerd op fictieve normen die eenvoudig zijn bij te stellen. Integriteit van de stikstofberekeningen is niet vast te stellen en zullen nooit sluitend worden.