Kabinet weet: we gaan mensen heel erg boos maken

Weer moet het kabinet ingrijpen tegen het stijgende aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen. Maar elke mogelijke maatregel is even omstreden.

11 reacties

 • S. Puschaner

  1 maand geleden
  Lekker mensen tegen elkaar opzetten, we leven in nederland Oppakken die looser, vastzetten die leugenaar
 • Jh Moktor

  1 maand geleden
  Wordt wakker mensen! Hij weet het zo te draaien dat verregaande maatregelen zijn om 'ongevaccineerden te beschermen'. Ga niet mee in onjuiste cijfers, manipulatie, apartheid creeeren en mensen tegen elkaar opzetten! Geloof geen demissionaire regering die bewezen liegt bedriegt en splijt. Ventileer, blijf zn thuis, zorg dat iedereen negatief getest moet zijn voor entree en investeer in de zorg! Ipv mensen en de maatschappij af tebreken
 • jos zoet

  1 maand geleden
  Nu de publieke opinie zich breed tegen het antivaxen keert, durft de regering eindelijk stelling te nemen. Alweer te laat..en...Achter de feiten aan...
 • E Goedhart

  1 maand geleden
  Laten we eens kijken naar het waarom iemand zich niet wil laten vaccineren. Als zeeman ben ik platgevaccineerd tegen van alles en nog wat. Maar nerges zie ik bewijs dat er van de Corona-vaccins geen ernstige bijwerkingen zijn, in tegendeel zelfs. Zie website fabrikanten, nieuwsberichten en ervaringen van gevaccineerden.
 • Dirk hoekert

  1 maand geleden
  Onvoorstelbaar dat deze man nog een podium krijgt. Zorg opschalen wordt al 2 jaar geweigerd. De site van het RIVM laat zien dat van de 0 tot 20-jarigen slechts 0,8% een ziekenhuisbed bezet. Grootste deel (35%) is 90+ en zelfs 90% van de coronapatienten in het ziekenhuis is 60+. Zullen we ophouden een zondebok aan te wijzen in de vorm van een select groepe bejaarden dat zich niet kan of wil laten vaccineren? En zullen we niet langer de jeugd hiervoor al hun vrijheden ontnemen?