Minister Christianne van der Wal (Natuur en Stikstof).
Volledig scherm
Minister Christianne van der Wal (Natuur en Stikstof). © ANP

Kabinet wil biologische boeren ontzien bij stikstofaanpak

Het kabinet gaat bestuderen hoe biologische boeren ontzien kunnen worden bij de stikstofaanpak. Dat heeft minister Christianne van der Wal (VVD) beloofd aan natuur- en milieuorganisaties in een gesprek onder leiding van Johan Remkes. 

28 reacties

 • G. Schouten

  1 maand geleden
  Als het stikstofprobleem opgelost is. Wat dan? Biesemaat en andere anti-boeren? Wat zal de natuur daar beter van worden. Nee, heren! Het boerenland zal volgeplempt worden met beton: woningen, infrastructuur, bedrijfsterreinen door de bevolkingsaanwas. Nederland urbaniseert in rap tempo met al haar energie, woon, sociale en maatschappelijke problemen. Waar blijven alle milieufreaks met hun kritiek op deze ongeremde groei? Onbegrijpelijk dat zij en jullie hier geen oog voor hebben. Dat is pas dom
 • Erik Biesemaat

  2 maanden geleden
  @ L Jalink, toe maar, op mijn reacties in het algemeen nog wel. Het zou u sieren als u op de inhoud van mijn reacties zou ingaan in plaats van op de man te spelen en maar wat te roepen.
 • Erik Biesemaat

  2 maanden geleden
  @ A Kooi, 1. ik heb het helemaal niet gehad over hoe vaak u of ik reageren maar wat de inhoud er van is. Die van u vind ik over het algemeen niet uitblinken door een inhoudelijke boodschap. Wat niet inhoudt dat wij het eens hoeven te zijn. 2. Het is betweter, geen bedweter.
 • Arend van Faassen

  2 maanden geleden
  Jos Zoet, helemaal met je eens. Groepen uitsluiten, zoals sommige willen met milieugroepen, is tweedracht zaaien. Maar dat is het ook als je aan één groep niet mag komen.
 • A. Kooi

  2 maanden geleden
  Biesemaat ik kan mij niet aan indruk onttrekken dat jij vaker reageert dan ik.maar dat had je zeld waarschijnlijknog niet door .dus bij deze!