Kabinet wil versoepelingen al vanaf zaterdag 26 juni

VideoHet kabinet wil de coronamaatregelen nóg iets eerder versoepelen dan gepland: vanaf zaterdag 26 juni gaat het land nog wat meer van het slot.

5 reacties

 • Hans Invernizzi

  2 maanden geleden
  E Goedhart De vaccins zijn niet experimenteel. Er doen zich inderdaad zeer zeldzame bijwerkingen voor. Natuurlijk is dat naar. Daarom prikt Nederland nu met Pfizer en Moderna. En met Janssen allleen op verzoek. De voordelen van vaccineren wegen op tegen nadelen. Als we niet massaal vaccineren komen we niet van corona af.
 • E Goedhart

  2 maanden geleden
  Hans Invernizzi; Ja, vaccineren werkt. Dat is het probleem ook niet. Het probleem zit in de nieuwe, experimentele methode. Ik citeer van de website van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Microbiologie: Ondanks de grote klinische studies die de basis vormen voor (voorlopige) toelating tot de markt moet er steeds rekening gehouden worden met de mogelijkheid van zeldzame bijwerkingen.  Unquote. Zeldzaam, maar je zult maar net de "gelukkige" zijn.
 • Hans Invernizzi

  2 maanden geleden
  E. Goedhart. Het mooie is dat we dat door massale vaccinatie kunnen voorkomen. Dus wie twijfelt: stroop op die mouw. Laat je niet van de wijs brengen door desinformatie. Vaccineren werkt.
 • E Goedhart

  2 maanden geleden
  Mark my words: In de herfst lopen de cijfers weer op, en moeten er weer draconische maatregelen worden genomen.
 • Hans Invernizzi

  2 maanden geleden
  Wat een goed nieuws. En dat allemaal dankzij ruim twaalf miljoen prikjes. ‘Een klein prikje voor een mens, een grote versoepeling voor de mensheid’. En wat frappant dat ‘dictator’ Rutte niet alleen vrijwel alle beperkende maatregelen opheft maar ook nog eens een maand eerder dan gepland. Daar kunnen ze in wappiewonderland nog een punt aan zuigen😃
 1. Grapperhaus wil doxing strafbaar stellen: maximaal jaar cel voor intimidatie door delen privégegevens
  1

  Grapper­haus wil doxing strafbaar stellen: maximaal jaar cel voor intimida­tie door delen privégege­vens

  Demissionair minister van Justitie en Veiligheid, Ferd Grapperhaus, wil het delen van privégegevens om iemand te intimideren strafbaar stellen en komt daartoe met een wetsvoorstel. Hij wil dat er een maximale gevangenisstraf van één jaar komt op het verstrekken, verspreiden of anderszins ter beschikking stellen van identificerende persoonsgegevens met het doel iemand bang te maken.