Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © Getty Images/iStockphoto

Kind toeslagouder krijgt ‘steun in de rug’ tot 10.000 euro: ‘Mijn leven is al verwoest’

erkenning leedBehalve hun ouders krijgen ook de kinderen in de toeslagenaffaire geld van de overheid. Al moeten ze er nog wel even op wachten en wordt er in hun geval niet gesproken van ‘compensatie’. De kinderen mochten zelf meedenken over de vergoeding.

2 reacties

 • Julius Bruins

  1 maand geleden
  Wel ja, strooi maar weer met ons belastinggeld, je moet het ze nageven daar in Den Haag, geld van anderen weggeven, daar zijn ze een ster in👍. Ze blunderen bij het leven, ze weten dat de Belastingdienst nooit zal kunnen functioneren zolang er een angstcultuur heerst die nog groter is dan destijds op het Gestapo hoofdkantoor in Berlijn en er beslissingen worden genomen om toppersoneel voortijdig weg te sturen met een platina handdruk en veel te vaak nieuwe directeuren met hun eigen "visie".
 • Martin Bolhuis

  1 maand geleden
  Schandalige bedragen voor de kinderen die hun leven niet meer normaal kunnen inrichten. Het behoren levensvergoedingen te zijn.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  6

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?