Volledig scherm
Klaas Dijkhoff met zijn twee dochters. © Privéfoto

Klaas Dijkhoff ‘overgelukkig’ met tweede dochtertje

VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff is vader geworden van een tweede kind, Amber Joan. ‘Overgelukkig’ is hij, zo schrijft Dijkhoff op Facebook en Instagram, ‘want nu ben ik vader van Amber én Linde.’

De VVD-fractievoorzitter die vorige week al een paar activiteiten in de Tweede Kamer moest laten lopen, zette het bericht vanavond op sociale media. Het bericht had na een uur al ruim drieduizend likes.

Het is trend aan het worden in politiek Den Haag dat politici uitbreiding van de kinderschare delen met hun volgers. Zo is de uitbreiding van het hele gezin van Jesse Klaver stap voor stap via social media tot de kiezer gekomen. De teller bij de GroenLinksleider staat nu op drie kinderen.

Volledig scherm
VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff. © ANP
  1. Oppositie blijft ontevreden over ‘getreuzel’ kabinet bij stikstofcrisis
    Stikstofdebat

    Oppositie blijft ontevreden over ‘getreuzel’ kabinet bij stikstof­cri­sis

    Te weinig en te laat. Of overbodige maatregelen voor een niet bestaand probleem. Over de redenering verschillen oppositiepartijen van mening, maar dat de stikstofmaatregelen niet deugen daar zijn ze het over eens. Dat bleek tijdens een debat over de stikstofcrisis en de stappen die het kabinet gisteren presenteerde. PVV-voorman Geert Wilders zegde het vertrouwen in de regering op, maar zijn motie van wantrouwen kreeg alleen steun van Forum voor Democratie.