Klaver gaat niet toegeven op asiel

videoEen breekpunt noemt hij niet, maar GroenLinks-leider Jesse Klaver wil niet toegeven aan ‘rechtse partijen’ als het gaat om asiel. Dat zei hij vanmiddag in de derde aflevering van de verkiezingsserie De Lijsttrekkers op deze nieuwssite. Klaver rekent daarbij op D66-leider Sigrid Kaag met wie zijn band ‘100 procent beter is’ dan met Alexander Pechtold. 

2 reacties

  • Robbert Scholten

    4 maanden geleden
    De tijd van laat maar komen is echt voorbij,geen asielzoekers erbij,sociaal is het om te ontwikkelen in het land van herkomst,zeker omdat asielzoekers vaak de bovenlaag vormen, dus in het eigen land is er een braindrain,opnemen asielzoekers is asociaal
  • Lee Mitchell

    4 maanden geleden
    Dus de oplossing is om alle asielprocedures maar te schappen en iedereen maar toe te laten Yasser? Aangezien uitgeprocedeerden niet naar land van herkomst worden uitgezet maar moeten worden opgevangen want ze zijn zo zielig. Duizenden autochtonen staan tientallen jaren op wachtlijsten maar groen links vindt asielzoekers belangrijker schijnbaar. Duidelijk waar jullie prioriteiten liggen, niet bij de Nederlanders in ieder geval.