Luchtfoto van Lelystad Airport. Alles is klaar om vakantiegangers en hun vluchten te ontvangen. Maar of het ervan komt in 2022?
Volledig scherm
Luchtfoto van Lelystad Airport. Alles is klaar om vakantiegangers en hun vluchten te ontvangen. Maar of het ervan komt in 2022? © Shutterstock / Aerovista Luchtfo

Minister keurt stikstofberekening Lelystad Airport en Schiphol af

Lelystad Airport krijgt nog geen natuurvergunning om als uitwijkluchthaven van Schiphol dienst te mogen doen. Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedelkwaliteit heeft een aanvraag daarvoor afgewezen, omdat de berekeningen over de stikstofuitstoot niet klopten. 

27 reacties

 • wilma aalvanger

  1 jaar geleden
  Mooi dat er nu al zo'n goede infrastructuur voor een nieuwe woonwijk ligt!!
 • Andre Eggerding

  1 jaar geleden
  Stop met het werken met modellen. Ga echt meten.
 • Andre Eggerding

  1 jaar geleden
  @ Jos, Schiphol alleen voor de mensen uit de Randstad. Wij de last en de voordelen.
 • Elly Verrips

  1 jaar geleden
  Maak er de grootste Europese kartbaan van.
 • R. Veldhuis

  1 jaar geleden
  Royal Schiphol Group als de juiste regels waren gevolgd en de juiste berekeningen waren aangeleverd dan was je nooit op de lijst gekomen. Dit lijkt een kwestie van snel optuigen en het dan als een voldongen feit te presenteren.
 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.