Christianne van der Wal, minister voor Natuur en Stikstof
Volledig scherm
PREMIUM
Christianne van der Wal, minister voor Natuur en Stikstof © ANP

Minister Van der Wal doet aangifte wegens doodsbedreiging op vrachtwagen

Minister Christianne van der Wal (Natuur en Stikstof) heeft aangifte gedaan van een doodsbedreiging en van opruiing tegen de eigenaar van een vrachtauto. Op de achterzijde van de vrachtwagen staan de namen van Pim Fortuyn en Theo van Gogh met hun sterfdatum. Daaronder staat de naam van de minister, een kruis en een vraagteken.

47 reacties

 • Anne Noort

  2 maanden geleden
  Paalderman, bij doodsbedreigingen doe je als je slim bent aangifte. Dat is hier gebeurt en is een vrij standaard procedure. Maar als u er zo eentje wilt zijn die het slachtoffer graag de schuld geeft, dat moet u dat verder zelf weten. Zelf vind ik dat een nare en domme gewoonte.
 • T. Klok

  2 maanden geleden
  @"a janssen", hoe komt u daar bij? Kom met cijfers! Dit kabinet heeft het minste draagvlak in de Nederlandse geschiedenis. BBB wordt groter dan de meeste regeringspartijen. Ik sta trouwens 100% achter de boerenacties, maar doodsbedreiging is een stap te ver. Terecht dat de minister daarvan aangifte doet.
 • A. Flier

  2 maanden geleden
  @ A Jansen waar haal je dit getal vandaan?
 • Paul Eijk

  2 maanden geleden
  Wat raar dat b v Paalderman de boel gewoon omdraait als slachtoffer wordt je ineens ergens van beschuldigd,lijkt een beetje op ja bankovervallen ze vragen er ook om met al dat geld dagen ze hun ook wel uit hoor. De wereld op zijn kop nooit bedreigen lijkt mee een betere oplossin!
 • K van Venen

  2 maanden geleden
  Stel nou dat we ooit zo'n situatie als in Oekraïne krijgen. Er is geen 'eigen' boer meer te vinden en geen levering uit buitenland. Roept u maar.......