Minister: ‘Voetbalfans moeten dit weekend op hun kont blijven zitten, anders volgen maatregelen’

VideoDemissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) geeft een ‘duidelijke waarschuwing’ aan de KNVB, voetbalclubs en voetbalfans. Als supporters komend weekend niet netjes op hun stoel blijven zitten, ‘kan dat reden zijn om de maatregelen weer aan te scherpen’, aldus De Jonge.

5 reacties

 • Marinus van Boeyen

  2 jaar geleden
  meneer de jong maak deze week al bekend wat te gaat doen met het placeren.tip:geef alle toeschouwers een grote tube lijm ,dan weet je zeker dat ze blijven zitten,zoniet dan zullen onze voetbalsupporters zondag samen met de andere demonstranten u komen bezoeken. denk erom samen Rutte blijven zitten,oh ik bedoel niet voor een volgende regeerperiode.
 • Lies Verwer

  2 jaar geleden
  Al die tijd blijven de cijfers al ongeveer gelijk, al maanden zitten de fans naast elkaar, wat is het probleem? Laat los die coronamaatregelen. De kwetsbaren hebben zich laten vaccineren, dus wat is nog het probleem? En nee, ik ben geen wappie, wel ben ik een mens die menswaardig behandeld wil worden, net als ook de rest van Nederland wil, stop de maatregelonderdrukking! En ja, ik heb me laten vaccineren. Maar genoeg is genoeg!
 • J Tabor

  2 jaar geleden
  Maar een camping bij de formule 1 mag wel, blijven ze vast ook allemaal zitten.
 • J. Bijker

  2 jaar geleden
  Hehe eindelijk.
 • willem smalen

  2 jaar geleden
  Arme Hugo, geen tijd meer om zich te scheren...