Demissionair premier Mark Rutte en demissionair minister Ferd Grapperhaus (Justitie) staan de pers te woord over het nieuws dat misdaadverslaggever Peter R. De Vries is neergeschoten.
Volledig scherm
PREMIUM
Demissionair premier Mark Rutte en demissionair minister Ferd Grapperhaus (Justitie) staan de pers te woord over het nieuws dat misdaadverslaggever Peter R. De Vries is neergeschoten. © ANP

Na aanslag op De Vries rijst vraag: wat nu? Maar de smaken dreigen wel beetje op te raken

analyseNa de aanslag op Peter R. de Vries krijgt minister Ferd Grapperhaus (Justitie) de wat-moet-er-nu-gebeuren-vraag als blijkt dat dit een gerichte moordpoging was uit criminele hoek. En dat is geen gemakkelijke: de oplossingen raakten na de moord op advocaat Derk Wiersum al op.

2 reacties

 • jos zoet

  2 maanden geleden
  Grapperhaus.... Beter in trouwpartijen...
 • Gerrie Vos-pluim Vos-pluim

  2 maanden geleden
  Tja eigen schuld dikke bult met die open grenzen. Zei men 20 jaar geleden al wat er zou gebeuren.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.