Omstreden 2G-plan op de lange baan, ‘langere avondlockdown dreigt’

VIDEO'SHet kabinet bevriest het controversiële plan om ongevaccineerden buiten te sluiten (2G). Ook de uitbreiding van de coronapas naar werk en onderwijs gaat op de lange baan. Het ontbreekt aan voldoende politiek draagvlak, tegelijk is het te vroeg om al sectoren te heropenen. Voor de avondlockdown dreigt dus verlenging. 

37 reacties

 • P. Pietersen

  1 maand geleden
  2G gaat niet werken dat is reeds gezien in omringende landen, de cijfers bleven stijgen ... als men zich wil laten prikken, Prima , niet laten prikken ook prima , ieder heeft zijn eigen redenen , het enige wat werkt zijn de basis maatregelen om deze vorm van griep in te tomen... en dat doe je samen.. niet met de vinger uitsteken naar een ander , een 1G zou wellicht ook werken voor evenementen met grote getalen mensen ..
 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Ik vind een langere lockdown vervelend maar goed als dat moet,maar dan een hele strenge kortere lockdown en niet zo halfbakken
 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Als 2 g ons uit de problemen kan houden moet alles daarvoor wijken
 • M.H. van den Brink

  1 maand geleden
  #Deij , Ik kies zelf voor een vaccinatie, ik word niet gedwongen en het verhaal over het "levende" virus is verzonnen.
 • J.J Deij

  1 maand geleden
  De reacties hier beginnen steeds meer autistische trekjes te krijgen, weinig inlevingsvermogen, repeterende argumenten die geen hout snijden, and last but not least 87% is gevaccineerd, 10 % is geboosterd hiervan en TOCH ruim 20.000 besmettingen! Met dank aan de gevaccineerden, wat dat is de grote meerderheid! Zij krijgen een levend virus toegediend…dus geen baas over je eigen lichaam. Met dank aan Hugo de Jonge.