Onvrede rond uitzichtloze formatie neemt toe in provincies: ‘Gaat zo niet veel langer’

VideoRegionale bestuurders zijn gefrustreerd over de uitzichtloze kabinetsformatie. Vooral bij de stikstofcrisis, de woningnood en het klimaatbeleid begint de besluiteloosheid te knellen. ,,We kunnen niet langer pappen en nathouden.’’

2 reacties

 • Arend van Faassen

  3 maanden geleden
  Dat krijg je als een partij gefaciliteerd suïcide belangrijker, progressiever vindt dan klimaat en woningbouw.
 • Jan Kwakkel

  3 maanden geleden
  Er is nog niets veranderd aan de manier van denken en doen van het CDA en VVD tov de periode voordat het kabinet viel. Er werd gesproken over een cultuuromslag en macht en tegenmacht maar daar is nog niks van te merken. Ik vraag me af waar de "D" in beide partijen voor staat? Is het de D van drammen of van doordrukken? Iig niet van Democratie. Ik denk dat zowel Rutte als Hoekstra gesensibiliseerd moeten worden.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  4

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?