Ook nieuwe coronaminister sceptisch over snel einde lockdown: ‘Er is heel weinig ruimte’

VideoHet OMT en de nieuwe coronaminister Ernst Kuipers zien weinig ruimte om veel te versoepelen later deze week. De aantallen stijgen hard, er is nog veel onzeker over de precieze gevolgen in de ziekenhuizen, stellen ze. 

26 reacties

 • Jan Willemsen

  4 maanden geleden
  Open en direct. Wij zijn genoeg geplaagd
 • Wim Paalderman

  4 maanden geleden
  besmettingen komen door gevaccineerde personen die zich nergens meer wat van aantrekken , op vakantie gaan enz enz enz 1G is de oplossing
 • R Peters

  4 maanden geleden
  Platz wat dacht je van 2G+ en mondkapjes. Daarom is alles open in Duitsland en België.
 • Harm Platz Platz

  4 maanden geleden
  Moeten we nog langer gaan winkelen, lunchen en dineren in Duitsland? Gelijk even tanken! Of als haringen in de ton in een trein die zo vol zit dat er geen zitplaatsen meer zijn. Sommige mensen vinden dat aso. Waarom mag je in Duitsland en België dan wel naar een winkel en restaurant? De Duitsers en Belgen zijn ook aso? Wij zijn de ongeveer de enige in de EU met een dergelijk lockdown. Wij weten het blijkbaar beter dan al die andere landen?
 • HAM Boelens

  4 maanden geleden
  Ik heb vertrouwen in Ernst Kuipers. De zorg wordt weer landelijk zowel jeugd, ouderen, psychische en gehandicapte enzovoort. Dat is wat eraan schort. De gemeente’s hebben gefaald. Alles gaat beter als ze het landelijk eens zijn. Meer geld naar personeel. Wie wil zo hard werken voor zo’n honger loontje. Dus zet hem op Ernst!!
 1. Schip met Russische gasolie ligt nog altijd voor anker op Noordzee, nog geen verzoek tot aanmeren
  update

  Schip met Russische gasolie ligt nog altijd voor anker op Noordzee, nog geen verzoek tot aanmeren

  Het omstreden schip met Russische olie aan boord ligt nog altijd voor anker op de Noordzee. De tanker Sunny Liger was al van Zweden uitgeweken naar Rotterdam en ligt nu voor de kust van Amsterdam. Er is vanuit het schip nog geen aanvraag gedaan om de Amsterdamse haven binnen te komen. Ook zijn de slepers en vastmakers nog niet gevraagd om assistentie, laat een woordvoerder van de Port of Amsterdam weten.