Opnieuw formatieblunder: CU-leider Segers laat akkoord VVD en CDA slingeren in trein

VIDEOChristenUnie-leider Gert-Jan Segers heeft een document rond de formatie laten liggen in de trein. Daar werd het gevonden door iemand, die het doorspeelde aan de Volkskrant. Uit de stukken blijkt dat VVD en CDA eind september al samen een aanzet tot een regeerakkoord hebben geschreven. Daarin pleiten zij voor forse maatregelen om de woningnood te bestrijden, voor een ambitieus klimaatbeleid en een miljardenfonds voor het uitkopen van boeren.

11 reacties

 • Pieter J. den Ouden

  1 jaar geleden
  Vraag me af waarom Segers niet 3-weken terug direct het missen van dit stuk aan €de onderhandelende partijen zelf meldde. Is dat de door hem meermaals bedoelde eerlijkheid?
 • Gerrit Timmerman

  1 jaar geleden
  Waar zouden we zijn zonder de trein??
 • Albert Rougoor

  1 jaar geleden
  Ik dacht dat een krant zoveel als mogelijk aan objectieve berichtgeving deed. De kop die bij dit artikel geplaatst is geeft een waardeoordeel en doet af aan objectieve berichtgeving. Daarnaast heb ik vraagtekens bij de integriteit. Het plaatsen van de inhoud van een gevonden stuk is voor mijn gevoel meer gericht op sensatie. Ook dit past naar mijn mening niet bij objectiviteit. Ik mis tevens hoor en wederhoor.
 • René Steman

  1 jaar geleden
  Zeker op gebied van migratie zal dit zorgen voor meer stemmen voor de PVV en uiteindelijk gaat zorgen voor een tweedeling van de maatschappij. Wat nu door COVID plaatsvindt zal dan gebeuren door voorstanders en tegenstanders van het migratiebeleid. Nu al woningnood door mede voorrang te geven aan statushouders ben benieuwd hoe het toekomstige leugenachtige kabinet wil vormgeven.
 • Rick Timmerman

  1 jaar geleden
  maar vooralsnog GEEN WOORD over de zorg