Annemarie Jorritsma (VVD) en Kajsa Ollongren (D66) tijdens een persconferentie.
Volledig scherm
Annemarie Jorritsma (VVD) en Kajsa Ollongren (D66) tijdens een persconferentie. © ANP

Oud-verkenners door het stof: ‘Onze diepgevoelde excuses’

De uitgelekte verkennersnota is een pijnlijke misser en had nooit zo mogen worden opgesteld, erkennen de voormalige verkenners. Dat over Kamerlid Pieter Omtzigt (CDA) ‘functie elders’ geschreven werd, is ‘zeer ongepast’. 

12 reacties

 • J. Albers

  2 weken geleden
  Eens zien of Kaag met haar grote mond over leiderschap en nu weer iets van openheid en meer van die open deuren. Ollongren is ook van D66 en heeft zich de afgelopen regeerperiode gedragen als een arrogante tante die aangetoond heeft vrijwel niets met democratie te hebben. Zal mij benieuwen of deze dames in het kamerdebat verder komen dan alleen excuses maken of dat de dames nog met de billetjes bloot gaan.
 • M. Vruggink

  2 weken geleden
  Heeft iemand zich weleens afgevraagd of het wel gepast is dat een fotograaf kennisneemt van info die feitelijk niet voor hem bedoeld is? Of hoort enige terughoudendheid niet bij het beroep. Bestaat er eigenlijk nog enige perspectief?
 • Bertha kok foppen

  2 weken geleden
  Ja ik vindt het goed dat we dit gezien hebben.
 • Gerrit Bosgoed

  2 weken geleden
  De waarheid moet boven tafel komen, het sterkt mij steeds meer dat het een “kliek” is die probeert de dienst uit te maken. Wees eens open en eerlijk tegenover de kiezers.
 • Jan Holleboom

  2 weken geleden
  Het is zeker goed dat kiezers een kijkje in de keuken hebben kunnen krijgen. Er wordt in Den Haag veel te veel in achteraf kamertjes bekonkelt. Er moet veel meer openheid en eerlijkheid zijn. Er wordt wat af gejokt daar in de regering. "Pieter for President!"
 1. Aantal peperdure huizen flink gestegen in Zwolle
  Play

  Aantal peperdure huizen flink gestegen in Zwolle

 2. Rapper DMX (50) overleden na mogelijke overdosis
  Play

  Rapper DMX (50) overleden na mogelijke overdosis