Pieter Omtzigt én slachtoffers toeslagenaffaire mogen meepraten over formatie

VIDEODe formerende partijen VVD, D66, CDA en ChristenUnie willen binnenkort om tafel met Kamerlid Pieter Omtzigt, ouders van de toeslagenaffaire en de top van de Belastingdienst, het UWV en De Nederlandse Bank. Dat hebben informateurs Wouter Koolmees (D66) en Johan Remkes (VVD) vanmiddag gezegd op een persconferentie.

5 reacties

 • Arnold van Schooten

  1 jaar geleden
  Beste Timo, de multinationals hoeven voor zichzelf niet meer aan tafel in Den Haag omdat zij hun taxfreeshop in Nederland al geregeld hebben met de lobbyistenkliek, vaak voormalige politici die hebben geholpen om belastingconstructies op te tuigen. Dat is het gevolg van de neoliberale politiek die het Materialistisch Hedonistisch Kapitalisme als belangrijkste drijfveer heeft om de rijken te bevoordelen en de rest van Nederland te benadelen.
 • jos zoet

  1 jaar geleden
  Gaat heel nederland straks ook op het bordes? Wat een gekte! Wordt wakker en ga regeren!
 • T. Cleton

  1 jaar geleden
  🤣🤣🤣ze worden steeds lachwekkender daar in den haag. Wat hebben die instanties/ mensen met de formatie te maken? Of is dit een opstap om straks de multinationals ook uit te nodigen zodat zij makkelijker hun invloed op de regering kunnen uitoefenen. Stop eens met deze bull shit en ga gewoon je werk doen.
 • Gé de Leeuw

  1 jaar geleden
  Prachtige gelegenheid om die top te ontslaan in bijzijn van die ouders. Jarenlang hebben ze er een puinhoop van gemaakt en mogen ze erbij zitten om het goed te maken. Fijn voor die ouders, die ze jarenlang als fraudeurs hebben bestempeld en de afgrond hebben in geduwd.
 • Johan Schut

  1 jaar geleden
  Wat een nonsens dit Nodig dan meteen de rest van Nederland uit dan weet je zeker dat iedereen gehoord is.