Raad van State: Kabinet moet nú extra klimaatmaatregelen nemen

vernietigende analyseHet demissionaire kabinet mag niet langer wachten met nieuwe klimaatmaatregelen. Dat zegt de Raad van State in een vernietigende analyse van de Nederlandse klimaatcijfers.

11 reacties

 • E. van Willegen

  1 jaar geleden
  waarom laten we ons toch zo opnaaien door een paar van die schreeuwers. zolang er in azie er de komende tijd 600 kolencentrales bijgebouwd worden maken we hier in NL stennis over 2 centrales die eventueel zouden moeten sluiten. wie moet dat allemaal betalen,de meesten hebben geen salaris van 100.000 euro plus zoals onze "geachte"afgevaardigen in den Haag en in Brussel.
 • A.G. de Jong

  1 jaar geleden
  Hou toch op, er is geen enkele serieuze wetenschapper die beweert dat de zeespiegel deze eeuw nog een paar meter gaat stijgen. Alleen zg. ‘klimaatalarmisten’ (lees: activisten) roepen dat soort nonsens. De daadwerkelijke metingen geven aan dat de stijging van de temperatuur op aarde de laatste eeuw veel minder is geweest dan in de ‘klimaatmodellen’, die de activisten gebruiken, worden weergegeven. Oftewel, dat hele klimaatgedoe is enorm opgeblazen. Het is een verdienmodel, niets meer dan dat!
 • Jan Willemsen

  1 jaar geleden
  Snel actie, is belangrijker dan corona
 • René Roetert Steenbruggen

  1 jaar geleden
  De hoeveelheid CO2 in de atmosfeer bedraagt nog géén 5 promille. De bijdrage van de mens hier aan is 5 %. Van deze 5 procent wordt de helft direct weer opgenomen door planten, bomen etc. Het is waanzin om te denken dat het klimaat opwarmt door te veel CO2 in de atmosfeer. Het klimaat verandert, dat is altijd al zo geweest, en dat zal altijd zo blijven. Heel raar dat ik nooit een klimaatdeskundige in de media hier over heb gehoord. Eenzijdige berichtgeving, en bangmakerij.
 • jos zoet

  1 jaar geleden
  Klimaatwaanzin.. Elders worden kolen ,olie en zelfs schaliegas massaal geproduceerd en verstookt. En Timmermans maar schreeuwen...Hij betaalt het niet!