Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Ruim 1000 kinderen van ouders toeslagenaffaire uit huis geplaatst

Tussen 2015 en 2020 zijn ruim 1000 kinderen van ouders die de dupe zijn geworden van de toeslagenaffaire onder jeugdbescherming en uit huis geplaatst. De Tweede Kamer is verbijsterd over dat hoge aantal. 

9 reacties

 • Martin Bolhuis

  1 maand geleden
  De meeste NL-ers hebben weer op dezelfde partijen gestemd die het hebben veroorzaakt. En het nu ook zouden moeten oplossen maar het niet kunnen. Geldt voor vele andere problemen. Wordt het dan niet eens tijd om anders te gaan stemmen.
 • Ellen Beek

  1 maand geleden
  We hadden de kans om diegenen, verantwoordelijk voor de toeslagenaffaire, weg te stemmen uit Den Haag maar helaas was het blijkbaar niet ernstig genoeg en nu is men verontwaardigd 🤷 het is gewoon diep diep triest!
 • A Zylstra

  1 maand geleden
  Weer een topic vol reacties van mensen die het probleem wel zién, maar er niks aan doen. Het tuig in Den Haag gaat niet weg. Blijft de boel besodemieteren waar het kan. Maakt werkelijk óveral een potje van. Maar niemand die er iets aan doet. Wel tienduizenden mensen op de been om BLM te steunen maar nog geen 100 op het Binnenhof om het rapalje eruit te schoppen. Letterlijk. Er is maar één oplossing: Schop. Ze. Van. Het. Pluche.
 • E Goedhart

  1 maand geleden
  Met dank aan de politici die nu ook in het nieuwe kabinet gaan komen. Tijd voor een revolutie, dat tuig met pek en veren het land uit jagen. Misschien wil Polen ze wel hebben...
 • H. Hudepohl

  1 maand geleden
  Alle ambtenaren die willen en wetens hebben meegewerkt aan de "toeslagenaffaire" moeten zoveel als mogelijk opdraaien voor alle ten onrechte opgeeiste bedragen. Ontslag en geen recht op een WW-uitkering (door eigen schuld werkloos) en alle privé-bezittingen als huis, auto etc.etc. verkopen om de opbrengsten daarvan in een fonds te stoppen van waaruit schadevergoedingen dan wel smartegeld aan de slachtoffers betaald kunnen worden. L,,