Rutte en Kaag op ‘bedeltour’: ‘Koffie kunnen ze krijgen, maar gesprek zal niet lang duren’

met videoHet kabinet heeft steun nodig van oppositiepartijen om extra geld te kunnen uitgeven en gaten in de begroting te dichten. Het gebak en de koffie staan klaar, zeggen partijen, maar op goedkeuring hoeft premier Rutte niet een-twee-drie te rekenen.

20 reacties

 • Robbert Scholten

  2 maanden geleden
  Ik heb het niet meer op Rutte,hij zit er te lang dat houd vernieuwing tegen,door de wol geverfd heeft ook ontzettend slechte kanten,en kaag vind ik door en door slecht en onbetrouwbaar over het paard getild,ik zou nog geen stofzuiger bij haar durven kopen.als dat alles is wat er te koop is dan ziet het er voor Nederland slecht en,ingeslapen uit
 • Harold de Vreden

  2 maanden geleden
  Typerend geleur van twee zwevers, nu hebben ze de andere partijen wel weer nodig. Ik zou ze niet eens binnen laten. Weg met die twee grote bedriegers !
 • jos zoet

  2 maanden geleden
  Hoe lang gaan we door met het verspillen van miljarden aan zgn " groene" acties terwijl we weten dat het 0,0 resultaat oplevert.. Ga liever nadenken over maatregelen over 500 jaar mbt stijging van de zeespiegel... En bouw kerncentrales. Frankrijk heeft ze al tientallen jaren..
 • M de Vries

  2 maanden geleden
  koffie en gebak staan klaar... lesje nederigheid mbt van wiens geld dat betaald wordt is wel op zn plaats
 • J Snijder

  2 maanden geleden
  Wat kan Nederland als speldenkop hier aan doen ?? Kun je wel zeggen Nederland moet goede voorbeeld geven Moet dat voorbeeld geven ons de kop kosten terwijl China ons uit staat te lachen en wij weer een pakketje bestellen bij Ali expres