Een bellende Mark Rutte tijdens een debat in de Tweede Kamer.
Volledig scherm
PREMIUM
Een bellende Mark Rutte tijdens een debat in de Tweede Kamer. © ANP

Rutte was gehecht aan zijn oude Nokia, maar gaf hem vorige week toch op

Het ouwe Nokia’tje van premier Mark Rutte was lang onderwerp van spot en vooral gegrinnik. Nu hij sms’jes blijkt te hebben gewist, slaat het sentiment om. De man-van-vaste gewoonten is alsnog aan de smartphone.

7 reacties

 • Harold de Vreden

  1 maand geleden
  Ik sluit mij helemaal aan in deze reacties bij Erik Biesemaat. Wat denkt Rutte zich te kunnen permitteren? Hij denkt dat hij zijn eigen regels kan maken en zich van niemand wat aan te trekken. Wanneer het hem uitkomt kan hij het zich niet meer herinneren. Deze notoire leugenaar moet snel zijn biezen pakken en verdwijnen uit politiek Den Haag en laten we niet hopen dat hij ergens een functie krijgt in het Europees parlement want dan zijn we nog niet van hem verlost.
 • Erik Biesemaat

  1 maand geleden
  Van dat schaamrood zal bij Rutte in ieder geval geen sprake zijn; hij heeft liegen in zijn bestuursstijl geïncorporeerd. En linksom of rechtsom heeft hij er blijk van gegeven weinig om democratische mores te geven. Want wat je ook vindt van de Archiefwet, die is er niet voor niets.
 • Pieter J. den Ouden

  1 maand geleden
  @Erik Biesemaat, dank voor uw reactie: ik volg graag mijn eigen gedachten. En wat de praattafels betreft: ja daar kijk ik naar maar ik waardeer geen programma' s of meningen die vooruit lopen op de volledige informatie. Ik ga er van uit dat KPN in staat zal zijn de contactgegevens van het sms'en naar voren kan brengen en v er rwacht dan dat al die vooringenomen uitspraken en meningen tot schaamrood op de kaken gaat leiden.
 • Erik Biesemaat

  1 maand geleden
  Den Ouden, dat u naar zo’n ultralinks programma kijkt. Maar erger vind ik het dat u net als Puts het geen enkel probleem schijnt te vinden om te worden geregeerd door een notoire leugenaar zonder enige visie die bovendien lak heeft aan democratische mores. Kijk vanavond even naar hoogleraar Wim Voermans bij Op1. Of vindt u die ook te links?
 • Pieter J. den Ouden

  1 maand geleden
  ' heerlijk' voor de linkse en uiterst rechtse 'losers' om tijd aan dit onderwerp te besteden. Dan is er tenminste geen, resp. onvoldoende tijd om aandacht voor goede wetgeving te hebben. Sophie van de Vara gierde het vanavond op tv al uit: " get him". Wat een niveau voor deze tante die beter terug gaat naar 'spuiten en slikken' of andere minimale programma's.