Staatssecretaris Menno Snel van Financiën (D66).
Volledig scherm
Staatssecretaris Menno Snel van Financiën (D66). © ANP

Snel houdt vol: nieuwe spaartaks kan niet eerder dan 2022

Staatssecretaris Menno Snel van Financiën blijft erbij dat de invoering van een nieuwe spaartaks pas over ruim twee jaar kan worden ingevoerd. ,,Ik zou het liefst sneller zijn, maar de eerstvolgende mogelijkheid is 1 januari 2022”, zei de D66-bewindsman vanmorgen tijdens het debat over het belastingplan.

 1. Informateur Remkes gaat weekend naar landgoed met Rutte, Kaag en Hoekstra
  video's

  Informa­teur Remkes gaat weekend naar landgoed met Rutte, Kaag en Hoekstra

  Informateur Johan Remkes gaat komende zaterdag en zondag naar een landgoed in Hilversum met de partijtop van VVD, D66 en CDA. Hij hoopt dan op ‘briljante ideeën’ om de formatie vlot te trekken. Remkes sluit niet uit dat er een extraparlementair kabinet komt: bij die exotische regeervorm komt er géén dichtgetimmerd regeerakkoord en wordt een kabinet geïnstalleerd met politici uit allerlei verschillende partijen.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.