Minister van Justitie en Veiligheid Dilan Yesilgöz.
Volledig scherm
Minister van Justitie en Veiligheid Dilan Yesilgöz. © ANP

Speciaal politieteam dat Nederlandse FBI moest worden alweer opgedoekt

Het speciale politieteam MIT dat na de moord op Derk Wiersum in 2019 was opgetuigd om de georganiseerde misdaad te bestrijden, gaat alweer op de schop. Dat is een enorme blamage voor het huidige en vorige kabinet.

3 reacties

 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Het kan nooit zo moeilijk zijn zo,n eenheid op te richten als dat in andere landen ook kan,behalve wanneer er bestuurlijke onwil en politieke onwil is en dat is ongetwijfeld het geval
 • Harold de Vreden

  1 maand geleden
  Weer een bewijs van onkunde van kabinetten van onze geweldige Rutte, hoeveel blunders willen we nog over ons heen krijgen? Weg met dit soepzooitje, een grote bezem er door heen en met een nieuwe schone lei beginnen.
 • Robbert Scholten

  1 maand geleden
  Ik vind het te gek voor woorden,een specialistisch team opdoeken voordat het iets heeft kunnen doen,wat is dit? Mismanagement,wat is er in de criminele wereld in twee jaar veranderd?waarom is het destijds opgericht,,welke doelen moest het behalen?Welke alternatieven komen er nu,is het een speelbal geworden van incompetente politici en wie gaat de schade betalen
 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.