ANP
Volledig scherm
© ANP

Stikstofuitstoot moet gigantisch omlaag: ‘Eerlijk is eerlijk, sommige boeren moeten stoppen’

UpdateIn vrijwel het hele land wordt de stikstofuitstoot gigantisch aangepakt. Bij natuurgebieden moet de uitstoot tot 70 procent omlaag.

30 reacties

 • Robbert Scholten

  4 maanden geleden
  Het is ongelooflijke onzin,echt een ontzettende flauwekul,het is al helemaal krankzinnig om alleen de boeren aan te pakken,als je het echt meent dan moet de hele samenleving en dan vooral de hele mobiliteit drastisch worden hervormd,en dat gaat een enorme negatieve impact op de economie hebben en dat is de reden dat
 • Fred Van den Berg

  4 maanden geleden
  Altijd maar weer de Boeren en Agrariërs! Makkelijke doelgroep hé! Grote Industrie kan het kalm aan doen! En werkelijke reden is ruimte vrij maken om Lelystad-Airport open te krijgen! Hoe bizar zal het zijn als de Verweggistan bepaald wat wij gaan eten? En ook nog de prijzen bepalen! En Rutte heeft niks geleerd van het GAS gedoe met Putin! Hij bepaald ook hoeveel en wanneer we Gas krijgen en voor welke prijs! Hoe stom kun je zijn Politici!
 • Jan Willemsen

  4 maanden geleden
  Doorpakken, gezonde leefomgeving gaat voor de boeren
 • Johan Beek

  4 maanden geleden
  Ik zal het niet begrijpen, maar stopt de stikstof bij de grens? Dat komt toch ook vanuit Duitsland en België hier naar toe? Dat krijg je nooit onder controle. Laat die hard werkende boeren met rust, we hebben ze hard nodig! Nederland begint een groot Jutland te worden. Ben blij dat ik geen kinderen heb met dit gedoe, pfff
 • Willem Heerema

  4 maanden geleden
  Beste Gert Wildvank. Bedoelt u de concessie die gaat naar de Israëlische busmaatschappij Egged EBS? Volgens de aanbestedingsregels moeten ze toch de huidige electrische bussen overnemen?