Sywert van Lienden zegt CDA-lidmaatschap op na mondkapjesrel

VIDEOMondkapimporteur Sywert van Lienden is niet langer lid van het CDA. Dat melden Van Lienden en het partijbestuur zojuist in een korte persverklaring.  

2 reacties

 • Johan Faber

  2 maanden geleden
  Misschien kan de 2e kamervoorzitter ervoor zorgen dat Thierry Baudet een aantaal van de mondkapjes mag hebben. De arme stumpers kan dat blijkbaar niet betalen van zijn armoedige salaris wat een Kamerlid ontvangt. Of heeft hij een bewindvoerder die moeilijk doet.
 • Paul Roodbol

  2 maanden geleden
  Terug betalen ho maar. Ach die arme knul moet toch ook kunnen leven en opkomen voor de zwakkeren in onze samenleving? Schijnheiligheid ten top.
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. Grapperhaus wil doxing strafbaar stellen: maximaal jaar cel voor intimidatie door delen privégegevens
  1

  Grapper­haus wil doxing strafbaar stellen: maximaal jaar cel voor intimida­tie door delen privégege­vens

  Demissionair minister van Justitie en Veiligheid, Ferd Grapperhaus, wil het delen van privégegevens om iemand te intimideren strafbaar stellen en komt daartoe met een wetsvoorstel. Hij wil dat er een maximale gevangenisstraf van één jaar komt op het verstrekken, verspreiden of anderszins ter beschikking stellen van identificerende persoonsgegevens met het doel iemand bang te maken.