Ook komt er meer ruimte voor buitenhoreca, is de verwachting: zij mogen dan open vanaf de vroege ochtend tot 's avonds acht uur.
Volledig scherm
Ook komt er meer ruimte voor buitenhoreca, is de verwachting: zij mogen dan open vanaf de vroege ochtend tot 's avonds acht uur. © Dingena Mol

Terras open tot acht uur ‘s avonds, buiten en binnen sporten kan weer, pretparken gaan open

PERSCONFERENTIENaar het terras van ‘s ochtends vroeg tot acht uur 's avonds, binnen en buiten sporten en pretparken, dierentuinen en speeltuinen open. Het kabinet waagt de sprong naar de tweede fase van het versoepelingsplan. Als de ziekenhuisbezetting blijft dalen, gaan de verruimingen vanaf volgende week in.

6 reacties

 • Christiaan Jurjens

  5 maanden geleden
  Ik wacht wel op de persconferentie van 19.00 uur de media heeft het vaak verkeerd de Stentor vind ik een goede geschreven krant
 • henk hartog

  5 maanden geleden
  13 maanden al waanzin.. WIJ zitten al ruim 14 in die shit, maandenlang overal mondkapjes op, je handen 30×per dag wassen, Regerings leiders EN ministers die Lak hebben aan alles, ( ik heb tientallen fotos uit vele kranten uit vele landen opgeslagen) waanzin ten top.. CORONA is gewoon een hele zware griepvirus, meer niet, is al honderden jaren aanwezig op de Aarde. stop er mee.
 • J Kruize

  5 maanden geleden
  Wacht aub tot het merendeel is ingeënt. Er zijn bv nog 60+ gelderlanders die nog steeds niet zijn ingeënt. Wacht totdat die groep is ingeënt en de inenting effectief is dus nog 3 a 4 weken.
 • Willem Morssink

  5 maanden geleden
  En wanneer gaat de sauna weer open
 • jf speek

  5 maanden geleden
  Ik heb mijn twijfels blij maken met dode vogels zoals voorheen