Enorme drukte bij de Alpha-tent tijdens het optreden van de Haagse formatie Goldband op de tweede dag van het driedaagse muziekfestival A Campingflight to Lowlands Paradise.
Volledig scherm
Enorme drukte bij de Alpha-tent tijdens het optreden van de Haagse formatie Goldband op de tweede dag van het driedaagse muziekfestival A Campingflight to Lowlands Paradise. © ANP

Ticketmaster onder vuur om omstreden doorverkoop Lowlands: ‘Dit slaat nergens op’

De Tweede Kamer is verbolgen over ‘woekerprijzen’ die worden gevraagd voor doorverkochte Lowlands-tickets. De toegankelijkheid van concerten en festivals staat op het spel als Ticketmaster vrij spel blijft houden, stellen Kamerleden. Staatssecretaris Gunay Uslu (Media & Cultuur) broedt op maatregelen.

2 reacties

  • Hubert Vogel

    2 maanden geleden
    Het riekt naar pure oplichting. Ben jaren geweest (met heel veel plezier overigens) maar als je nu rekent ben je voor 2 kaarten dus 800 euro kwijt, daar komen de muntjes (eten/drinken) nog bij dus je komt ruim boven de 1000 euro uit voor 2 personen. Enkele jaren geleden kostte een kaartje € 150,00 euro. Krijg sterk de indruk dat die van Weerdenburg andere (financiële) belangetjes heeft en het halve verhaal vertelt.
  • Yvonne Dijk

    2 maanden geleden
    Sowieso al belachelijk (en asociaal) dat je kaarten koopt om meteen weer te verkopen enkel om hier winst op te kunnen maken. Ben je toch al niet van plan om te gaan koop ze dan ook niet. Heeft een ander ook kans op een minder duur kaartje.