BBB-leider Caroline van der Plas tijdens de uitslagen voor de Provinciale Statenverkiezingen
Volledig scherm
BBB-leider Caroline van der Plas tijdens de uitslagen voor de Provinciale Statenverkiezingen © ANP / ANP

Van der Plas over premierschap: Geen ambitie maar zeg nooit nooit

Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging (BBB) heeft niet de ambitie om premier te worden, maar zegt ‘nooit nooit'. Dat laat ze weten bij WNL op Zondag.

11 reacties

 • Rinus Dielemans

  2 maanden geleden
  Heerlijk hoe de linkse hondjes dit zo erg vinden bbb bbb bbb bbb bbb 😂😂😂😂ik kom uit Deventer en duidelijk kan het niet tog
 • M.H. van den Brink

  2 maanden geleden
  H. de Vries, welke superondernemers buiten de agrarische sector worden er al jaren door bijv. de VVD bevoordeeld? Voor veel mensen zijn na deze verkiezingen de druiven erg zuur. Logisch, maar ga dan de frustraties niet heel ongenuanceerd uiten. Wacht rustig af wat BBB, waarop ik trouwens niet heb gestemd, al dan niet terecht brengt van de dingen waarvoor zij zegt te staan.
 • A. Kooi

  2 maanden geleden
  H de Vries. ik naam aan dat dit een aanname is uit u eigen brein ontsproten?
 • H de Vries

  2 maanden geleden
  @dhr Eggerding. Wat weet u veel van mij! Ik zou niet weten hoe je niet-bestaande partijen moet steunen. En u heeft helemaal gelijk dat er jaren te weinig is gedaan met het rapport van Rome. Hoe langer we wachten, hoe meer pijn het gaat doen, dat is wel gebleken in de afgelopen 50 jaren. Daar helpt geen rooie zakdoek.
 • wim koelewijn

  2 maanden geleden
  Ze had een goed en degelijk verhaal...helaas, ik vind dat ze allemaal een goed en degelijk verhaal hebben..komt uit hun mond..maar uitvoeren is er goed uitvoeren is er amper of niet bij..bbb=blah-blah-blah....net als de rest..vraag me af waar ze niet te gast is(geweest) daarom;wordt ook wel een BeetjeBehoorlijkBbbmoe..
 1. Afrika is een slapende reus die langzaam wakker wordt: in strijd met China voor bodemschatten
  PREMIUM
  1

  Afrika is een slapende reus die langzaam wakker wordt: in strijd met China voor bodemschat­ten

  De Afrikaanse reus ontwaakt: in 2050 zijn er 2,4 miljard Afrikanen op het continent, twee keer zoveel als nu. Zonder Afrikaanse bodemschatten kan Europa zijn klimaatambities wel vergeten. Hoog tijd dus voor een Afrikastrategie, dacht het kabinet. Die ligt er nu, maar zijn we nog wel op tijd? En hoe doe je zaken met landen die het niet zo nauw nemen met de mensenrechten en al wurgcontracten hebben gesloten met China?