Fractievoorzitter Laurens Dassen tijdens het partijcongres van politieke partij Volt.
Volledig scherm
Fractievoorzitter Laurens Dassen tijdens het partijcongres van politieke partij Volt. © ANP/Jeroen Jumelet

Voorzitters Volt stappen op na ‘intensieve periode’ rond kwestie-Gündogan

De twee co-voorzitters van Volt stappen op vanwege de ‘heel intensieve’ periode die de politieke partij doormaakte rond de kwestie rond het gewezen Kamerlid Nilüfer Gündogan. Het is niet meer te combineren met hun leven en werk.

2 reacties

  • Robbert Scholten

    2 maanden geleden
    Ik hoop dat kuiken van de enorme puinhoop van de pvda weer een partij wordt waar je trots op kunt zijn,het is al sinds kok een aflopende zaak,heel eerlijk denk ik dat er voor de grijze pvda en cda geen ruimte en noodzaak meer is,http://links.is voor mij de sp en rechts de vvd,en dan heb je de kleintjes
  • Eric Moll

    2 maanden geleden
    Dus gebaseerd op een aantal twijfelachtige argumenten, voorgedragen door amateurs op bestuurskunde, heeft een kritisch Kamerlid de Volt-fractie gedwongen moeten verlaten. Kans op terugkeer, dan wel rehabilitatie, is uit den boze geeft het Volt-bestuur vér voor de door Gündogan aangespannen rechtzaak al aan. Een schrijnender voorbeeld van het slachtofferen van een kritisch Kamerlid, óók richting de eigen fractie en partij, moet ik nog tegenkomen. De partij Volt maakt zich hiermee onmogelijk.