Hollandse Hoogte / ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© Hollandse Hoogte / ANP

Waar staat D66 nu eigenlijk voor? Dit is hartstikke verwarrend

ColumnLale Gül (23) is auteur van de bestsellerroman Ik ga leven en studeert af op Multatuli aan de VU. Ze vervangt tijdelijk columniste Saskia Noort en schrijft over nieuws dat haar raakt. 

3 reacties

 • Jan Auwke Diepenhorst

  2 jaar geleden
  Lale Gül is misschien toch wat kort door de bocht. Feliciteren met het offerfeest is niet hetzelfde als het aanmoedigen van onverdoofd slachten en kleine meisjes vriendelijk toespreken betekent niet dat je blij bent met koranscholen waar vrouwonvriendelijke standpunten verkondigd worden.
 • J. Albers

  2 jaar geleden
  Lale Gül prikt met haar visie op deze partij het politiek correte verhaaltje van deze partij met een heel klein prikje door. Daarnaast wordt en passant ook, de door zichzelf uitgeroepen vernieuwer, en op inhoud kletsende tante de oren even gewassen. Verhelderend dat juist iemand uit het wereldje van ritueel slachten etc. etc. Kaag even verteld hoe de wereld in elkaar zit. Toch net even anders als wat Kaag zo graag wil uitstralen. Goed om als nuchtere Nederlander ook eens even naar haar te kijken
 • L. Wis

  2 jaar geleden
  Misschien goed om je eerst in materie te verdiepen voordat je er wat over schrijft en publiceert. 1. De zoon van Abraham die ‘geofferd’ zou moeten worden was Isaak. Ismaël was allang met zijn moeder vertrokken. 2. De opdracht kwam niet in een droom, maar in een rechtstreeks gesprek tussen God en Abraham, waarbij Abraham er op kon vertrouwen dat Isaak zou blijven leven i.v.m. Gods belofte dat uit hem een groot volk zou groeien.
 1. Van der Plas belooft nu al: geen boeren onteigenen in provinciecoalitie met BBB
  7

  Van der Plas belooft nu al: geen boeren onteigenen in provincie­co­a­li­tie met BBB

  Voorvrouw van de BoerBurgerBeweging (BBB) Caroline van der Plas belooft dat haar partij alleen in provincies zal besturen als in het coalitieakkoord komt te staan dat boeren niet zullen worden onteigend. Dat staat haaks op voornemens van het kabinet om boeren verplicht uit te kopen om de stikstofuitstoot te verminderen als het vrijwillig niet lukt. Bij de uitvoering van dat beleid is een belangrijke rol weggelegd voor provincies.